Faalangst - Mindtuning

De Fobie!

Over angst of een fobie hoeft niet ingewikkeld gedaan te worden. Meestal ontstaat een angst in één keer en ga je vermijdingsgedrag vertonen dan wordt het een fobie genoemd. Iets dat in één keer ontstaat, kan met dezelfde energie in één keer opgelostworden. MindTuning® doet dat in 2 sessies. Er is niemand die nooit angst heeft.

Angst maakt deel uit van leven
Angst maakt deel uit van het leven en is in de optiek van MindTuning® absoluut géén stoornis, maar een zeer normaal verschijnsel.
Op de MindTuning® site kom je daarom geen woorden tegen zoals: angststoornis, paniekstoornis, gegeneraliseerde angststoornis of obsessief compulsieve stoornis.

Geconfronteerd met angst
Soms heb je pech, want ben je vrachtwagenchauffeer of taxirijder, dan kun je goed leven met spreekangst maar niet met rijangst. Ben je onderhoudsmonteur van windmolens dan kun je prima leven met spreekangst, maar niet met hoogtevrees. Word je dikwijls geconfronteerd met je angst dan ben je een pechvogel en wordt het al snel een fobie.

MindTuning® mobiliseert het eigen herstelvermogen en bezit kennis, kunde en ongekende ervaring om dat effectiever en sneller te verwezenlijken dan welke andere methodiek in de wereld dan ook.