Faalangst - Mindtuning

Het Geheim van Mindtuning

Waarom MindTuning® en wat zijn mijn drijfveren?

Pieter Frijters schrijft over zijn leven en belangrijkste drijfveren achter MindTuning®
_________________________________________________________  

Hij schrijft hoe de eerste kiem al werd gelegd tijdens vakantiewerk in een inrichting. Over de macht van de psychiatrie en hoe juist die psychatrie vanaf haar ontstaan uitsluitend fouten gemaakt heeft. Electrochocks, hersenoperaties om het kwaad uit de hersenen te snijden, koudwaterbaden, dwangbuizen, spanlakens, eenzame opsluiting, platspuiten, insuline kuren enz. Hij beschrijft dat er op het oog veel veranderd is maar in feite weinig.

Opnieuw worden hersenoperaties verricht om het kwaad weg te snijden. Maar nu wordt geclaimd dat het precieser kan. Electroshocks worden nog dagelijks gegeven, maar nu onder verdoving. Nog steeds wordt er volop medicatie gegeven, terwijl bekend is dat medicatie niet geneest. Dat kinderen met ADHD nog steeds Ritalin voorgeschreven krijgen, terwijl die in Engeland al verboden is. Dat er zogenaamde intakes worden gehouden, waarvan je vanzelf wel depressief wordt.

Wil je meer weten? Lees dan de uitgebreide informatie op onze belangrijkste site: waarom MindTuning en wat zijn mijn drijfveren .Wil je meer weten over antidepressiva en serotonine? Lees de uitgebreide informatie op de MindTuning.nl site: antidepressiva

Pieter Frijters | MindTuning : Over MindTuning 1 from Pieter Frijters on Vimeo.