Faalangst - Mindtuning

Help, Ik heb een Spinnen Fobie!

Een spinnen fobie is een specifieke of enkelvoudige fobie. Wist u dat een spinnen fobie is een van de meest voorkomende fobie vormen is? Ongeveer 50% van de vrouwen en 10% van de mannen heeft minimaal last van een milde spinnen fobie. U bent dus echt niet alleen wanneer u last heeft van een spinnen fobie.

Personen met een spinnen fobie voelen zich ongemakkelijk in elke omgeving waarvan zij denken dat spinnen aanwezig kunnen zijn. Komt iemand met een spinnen fobie een spin tegen dan wordt de reactie vaak omschreven als overdreven. Ze krijgen vaak te horen: “Doe toch normaal, het is maar een spinnetje!”

Bent u iemand die een spinnen fobie heeft dan is het voor u heel echt, maar u heeft gezien dat u echt niet alleen bent. U krijgt een paniek aanval wanneer u aan een spin moet denken of wanneer u geconfronteerd wordt met een spin. Iemand met een spinnen fobie zal er ook altijd zeker van willen zijn dat hun omgeving spin-vrij is. Ligt het er nog aan waar u woont en in welk werelddeel u woont. Alle spinnen zijn giftig, dit hebben ze nodig om hun prooi te vangen. U woont in Nederland en hoe ernstig uw spinnen fobie ook is u weet dat u hier geen dodelijke spinnen zult tegenkomen. Dat

Een reden voor het krijgen van een spinnen fobie verschilt nogal van persoon tot persoon. U heeft deze fobie en eigenlijk wilt u maar één ding; namelijk van uw spinnen fobie afkomen. Aangezien veel personen denken dat dat niet mogelijk is willen ze nog maar één ander ding. Rustig ergens vertoeven waar geen spinnen KUNNEN zitten.

Dat is nu net het nadeel. Spinnen zitten overal. Het is niet mijn bedoeling om u bang te maken en u nu een paniek aanval te bezorgen.

Zijn er oplossingen voor een spinnen fobie die definitief zijn, of is het een tijdelijke oplossing? Nee het zijn geen tijdelijke oplossingen. Het zijn oplossingen voor de rest van uw leven. Voor heel veel mensen werken dezelfde methodes om er vanaf te komen, en het leuke is dat het heel snel werkt, in tegenstelling tot de psychologische behandelingen die een langer traject innemen (en die ook kunnen werken).

Enkele technieken om direct van uw spinnen fobie af te komen kunnen zijn:

The Sedona Method
Neurolinguïstisch programmeren (NLP)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          MindTuning

Deze methodes werken snel, heel snel, Vaak zelfs al binnen minuten. Onrealistisch? Zeker niet, juist heel realistisch. Moeilijk? Helemaal niet. Voor veel mensen die last hebben van een spinnen fobie is het toch een ver van mijn bed show om er vanaf te komen. Weet u wat? Deze gedachte dat het moeilijk en angstig is, dat het lang duurt of dat u er maar mee moet leren leven, dat is pas onrealistisch.

Want zo snel (door welke reden dan ook) een spinnen fobie is ontstaan, zo snel kunt u ook weer van een spinnen fobie verlost worden.

Direct aan de slag
met het oplossen van je probleem?

Dat kan nu ook online!
Klik HIER voor meer info.

Meester over je gedachten

Boek: Meester over je gedachten
De manier waarop jij denkt, bepaalt hoe je functioneert in je werk en privéleven. Soms slaat denken om in piekeren en wordt je blik op de wereld ernstig vertroebeld: depressieve gedachten kunnen leiden tot slapeloosheid, angst en zelfs burn-out.Blijf in contact

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
YouTube icon
Vimeo icon