Faalangst - Mindtuning

Wat is MindTuning?

MindTuning®

Voor een dynamisch, vrij en gelukkig leven
_____________________________________

Pieter Frijters | MindTuning : Pieter Frijters over MindTuning from Pieter Frijters on Vimeo.

MindTuning® is geen therapie, maar een radicale methode om psychische belemmeringen zoals stress, onzekerheid, angst en burn-out, adequaat te elimineren en om te zetten insucces: in relaties, leven werk en business.

MindTuning
MindTuning heeft de psychologie na 1992  behoorlijk overhoop gehaald. Daarvoor werd er vanuit gegaan dat een fobie, angst en burn-out ingewikkelde psychische problemen zijn. Die waren volgens de gangbare psychologie pas op te lossen, wanneer eerst was achterhaald wat er mogelijk in het verleden voor gebeurtenissen hadden plaatsgevonden, die als oorzaak konden worden aangewezen.

Pieter Frijters, de grondlegger van MindTuning, vond deze psychologische visie absurd en belachelijk. Hij vergeleek dit met een gebroken been. Je glijdt uit over een bananenschil en breekt je been. Je komt bij de dokter en die zegt: ' we gaan eerst de oorzaak achterhalen waarom jij die bananenschil niet zag en zodra we dat weten gaan we pas je been pas zetten' .

Pieter Frijters ontwikkelde MindTuning, in eerste instantie om zijn eigen burn-out en angst problematiek definitief op te lossen, nadat de psychologie hem niet kon helpen. Hij deed ontdekking op ontdekking en alleen al daarover zou hij een naslagwerk kunnen schrijven.

Hij heeft op zijn vakgebied de drukste praktijk in Nederland en hij coachte meer dan 27.000 mensen. Er is nog geen methodiek die mensen adequater en sneller van een fobie, een angst of burn-out afhelpt dan MindTuning. WIl je meer lezen over MindTuning en een groot aantal van zijn ontdekkingen die onder MindTuning vallen. Lees dan op de hoofdsite: alles over MindTuning .

Lees hier of er risico's zijn en contra-indicaties

Direct aan de slag
met het oplossen van je probleem?

Dat kan nu ook online!
Klik HIER voor meer info.

Meester over je gedachten

Boek: Meester over je gedachten
De manier waarop jij denkt, bepaalt hoe je functioneert in je werk en privéleven. Soms slaat denken om in piekeren en wordt je blik op de wereld ernstig vertroebeld: depressieve gedachten kunnen leiden tot slapeloosheid, angst en zelfs burn-out.Blijf in contact

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
YouTube icon
Vimeo icon